You need to upgrade your flash player

Producten


Geschrapte aardappelen ondergaan na het schrapproces een behandeling waardoor ze niet verkleuren en 24 uur houdbaar blijven.

Om de houdbaarheid te verlengen is verpakking in vacuüm mogelijk. Ook wordt incidenteel een mix van koolzuur en stikstof toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen.
Het belangrijkste tijdens dit proces is hygiëne en koeling. Daarom zijn al onze bestelbusjes als koelwagen uitgevoerd en HACCP gecertificeerd.

Vacuum zakken bij koelwagen


Grote frites aardappelen, of bonken zoals wij die noemen, zijn altijd getest op bakkwaliteit en smaak. Onze favoriet qua ras is het Bintje echter de kwaliteit van deze soort gaat de laatste jaren achteruit, waardoor er ook naar andere rassen uitgeweken wordt.
De Agria is hier een van, maar vele nieuwe rassen worden gekweekt en wij hebben al veel uitstekende vervangers van het Bintje in huis gehad.

Bonkaardappels Tafelaardappels


Tafelaardappelen zijn gepit en in partjes gesneden. Hiervoor worden vastkokende soorten gebruikt.

Krieltjes zijn de kleinste sortering aardappels die er zijn. Wij gebruiken uitsluitend de echte krielaardappel. Dit in tegenstelling tot collega's die blokjes aardappel tot ronde knikkers schrappen. Dit is goedkoper, maar de smaak hiervan is vele malen minder.

Krielaardappels


Patat-frites kan door ons voor u op maat 12 en 14 mm dikte gesneden worden. Verpakking van 1,5 en 10 kilo.

Fritesaardappels